phone2

+31 6 52 51 83 42

mail1

info@luxelifestylehomeandgarden.nl

Over Mij

Welkom bij Luxe Lifestyle Home & Garden

Graag stel ik mij aan jullie voor:

Hoi ik ben Marleen van Erp 50 jaar jong, en al bijna 27 jaar getrouwd met Maurice. Trotse moeder van een zoon en dochter, Tom 22 jaar en Lynn 18 jaar.

Een eigen winkel daar droomde ik al jaren van, en nu is het er van gekomen. En zo ben ik nu eigenaresse van Luxe Lifestyle ~ Home and Garden, gestart op 10 maart. Mijn zaak begint met Luxe omdat ik ga werken met een knipoog naar Zwembad & Luxe. Vanaf 19 februari 2022 zit mijn winkel gevestigd op de Bovenste straat 31A in Echt. 

Waarom op 10 maart: dat is de datum waarop het bedrijf Zwembad &Luxe van Maurice al 11 jaar bestaat. Sinds kort werken wij samen met het merk Fleur Ami, met tuinmeubilair!

Aangekleed met prachtige decoraties van buiten verlichting/ lampen, windlichten, kaarsen, kussens, plaids, potten & vazen. Samen leveren we zo een mooi totaal plaatje bij onze bestaande maar ook nieuwe klanten voor het zwembad, het buiten gebeuren, poolhouse en binnenshuis.
Met veel enthousiasme verdiep ik mij in alles, zoektocht leveranciers, inkopen groothandel.

Volg mij op Facebook en Instagram of bekijk de nieuwe website 🥰www.luxelifestylehomeandgarden.nl om op de hoogte te blijven wat er zoal binnenkomt van nieuwe items, of kom gezellig aan om al het mooie te bezichtigen.
Kijk voor openingstijden op de website.

Tot gauw!
Lieve groet Marleen

www.luxelifestylehomeandgarden.nl
www.zwembadenluxe.nl

We maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, bij het bezoeken van de website ga je akkoord met ons privacybeleid